Coaching door Ruth Lenstra van Konbaka

Met Coaching bied ik je mogelijkheden om je vermogen te vergroten om effectief om te gaan met vraagstukken rondom werk, relatie en persoonlijk ontwikkeling en zo een actieve bijdrage te kunnen leveren aan je gevoel van tevredenheid en geluk op je werk, in je relatie en met jezelf.

Relatie Coaching

Een bevredigende liefdesrelatie staat met stip in nummer 1 voor het ervaren van levensgeluk. Wil je actief verantwoordelijkheid nemen voor het ontwikkelen van een liefdevolle en respectvolle relatie dan zal coaching daar een waardevolle bijdrage aan leveren. Coaching legt niet zozeer de nadruk op het oplossen van problemen maar op het vergroten van de effectiviteit om met tegenstrijdige belangen om te gaan en een actieve bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van jullie relatie. Vaak gaan partners pas op zoek naar begeleiding voor hun relatie als zich al een behoorlijke crisis of stagnatie in hun relatie heeft gemanifesteerd. Wetenschappelijk is echter aangetoond dat een vroegtijdige begeleiding leidt tot een significante verbetering van een duurzame relatie. Mijn ervaring is dat stellen het ontzettend leuk en uitdagend vinden om serieuze tijd te besteden aan hun relatie die een stapje verder gaat dan alleen maar gezellig uit eten. Een relatie ontwikkelt zich niet vanzelf, het vraagt onderzoek, ontdekking en bewustwording van jezelf en de ander. Met helderheid en respect voor ieders persoonlijke zoektocht naar verbinding en liefde zal ik jullie begeleiden om inzicht te krijgen in elkaars mogelijkheden en valkuilen en in het ontwikkelen van nieuwe zienswijzen in jullie relatie, zowel over jezelf als over de ander.

Personal (werk) Coaching

Met personal coaching ga ik samen met jou onderzoeken hoe je antwoord kan vinden op jouw vragen en hoe je deze kunt integreren in jouw dagelijks leven. We leven in een samenleving die is gericht op direct resultaat op korte termijn en in het constant nastreven van direct geluk. Als we meerennen met die eisen die de wereld aan ons stelt, raken we vroeger of later het contact kwijt met wie we werkelijk zijn, wat we echt willen, waar onze mogelijkheden en talenten liggen, maar ook wat onze grenzen en beperkingen zijn. Hoe verder we afraken van wie we werkelijk zijn, des te ongelukkiger en vermoeider we ons gaan voelen. Mijn jarenlange ervaring in het begeleiden van deze processen zet ik in om je weer in contact te brengen met wat je kunt, wat je wilt en waar je energie van krijgt en je te leren om hierin actief het stuur in handen te nemen.
We onderzoeken samen wat jou drijft, waar je tegen aan loopt en waar jouw grenzen liggen. We maken helder wat jouw doelen zijn. Dit betekent ook onderzoeken of je dit echt wilt en wat realistisch is binnen welk tijdsbestek. We ontwikkelen een actieplan om je doelen ook echt te bereiken. Hierbij bepalen we wat je nodig hebt en welke processen je moet doorlopen om succesvol te zijn, waarbij ik eventuele trainingen voorschrijf.

Behandeling

Ik bied verschillende coachingstrajecten op het gebied van relatie, werk en persoonlijke ontwikkeling. Lees meer over deze onderwerpen en mijn werkwijze om een beeld te krijgen wat ik voor jou / jullie kan betekenen.

Contact

Voor een succesvol coachingstraject vindt er eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. Dit gesprek is al heel verhelderend en verplicht je tot niets. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

Laat een reactie achter