Over Konbaka coaching, therapie en mediation en counseling met eigenheid als uitgangspunt

Konbaka betekent “keer terug”. Als dingen stroef gaan in je leven, heb je ofwel de neiging om nog beter je best te doen en nog harder te lopen of juist steeds minder te doen en passief te worden. Als je leven op bepaalde gebieden vastloopt, ontstaat er een moment dat je je afvraagt hoe het verder moet. Met behulp van coaching, therapie, counseling of mediation keren we samen terug naar het punt waar je van je pad bent geraakt. We gaan knelpunten en nieuwe mogelijkheden onderzoeken. Vervolgens kun je een nieuw pad kiezen, dat beter bij je past. Dit terugkeren levert uiteindelijk vooruitgang op.

Over mij – Ruth Lenstra coach, therapeut, counselor en trainer

Aanwezig zijn vanuit mijn hart maakt iedere keer weer wonderbaarlijke bewegingen mogelijk. Dat kom ik al 18 jaar tegen in mijn werk. Werkelijk contact maken en terugkeren naar wat er is in het hier en nu zijn voor mij als therapeut, coach en mediator steeds weer een bron van ontdekkingen en nieuwe zienswijzen. Mijn leven is een reis met zoals in ieders leven ups en downs. Daarin heb ik geleerd op mijzelf te vertrouwen, mijn intuïtie serieus te nemen, de taal van mijn lichaam te verstaan en om te gaan met storende gedachten en overtuigingen.

Opleidingen

Opleidingen hebben mij geholpen om processen en ervaringen beter te doorgronden en te benoemen. Ik ben geregistreerd bij de NVPA als psychosociaal therapeut, relatietherapeut, verslavingstherapeut.

Werkwijze

Eerst maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen we gezamenlijk in kaart brengen waar vragen, wensen en knelpunten liggen en mogelijkheden om aan te werken. Zo maak je gelijk kennis met mijn manier van werken. Als het klikt maken we een voorlopig plan van aanpak en een vervolgafspraak. In mijn werkwijze ben ik warm, betrokken en “to the point”. Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden en kansen. Ik hou ervan om alle kaarten op tafel te leggen. Ook al lijkt dit aan de oppervlakte vaak onrust te geven, op een diepere laag blijkt er rust te ontstaan. Het geeft als het ware weer bodem, waarop gebouwd kan worden. Anders ontstaat er drijfzand.

Behandeling

Ik bied verschillende mogelijkheden persoonlijk afgestemd op je werk, relatie, of persoonlijke situatie waarin je je op dat moment bevindt. Dat kan zijn:

Tarieven en vergoeding

Bekijk hier mijn tarieven voor coaching, therapie en mediation. Indien u aanvullend verzekerd bent, vergoeden diverse verzekeraars (deels) uw consulten. Klik hier voor meer informatie.

Contact

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Bel of mail mij gerust of vul het contactformulier in.