Tarieven

Coaching, Therapie, Mediation

Het tarief voor een individueel consult bedraagt € 80,- per uur, excl. 21% BTW.
Het uurtarief voor relatietherapie bedraagt € 100,- per uur, excl. 21% BTW.

Laat even weten als u zakelijk gefactureerd wilt worden.
Voor bedrijven maak ik graag een offerte.

Vergoeding

Indien u aanvullend verzekerd bent, vergoeden diverse verzekeraars deels uw consulten. Ik ben aangesloten bij de NVPA 101225. Om vergoed te worden door zorgverzekeringen moet je dan ook nog lid zijn van de RBCZ en dat ben ik ook. U betaalt geen eigen risico bij uw zorgverzekering voor mijn consulten.

Als u bij uw zorgverzekering informeert hoe een behandeling door mij vergoed wordt, kunt u mijn AGB code opgeven: 94-010602. Vaak blijken zorgverzekeraars het zelf ook niet goed te weten. Noteert u altijd de naam van de persoon die u gesproken hebt. U kunt ook contact met mij opnemen als het u niet duidelijk is.

Op de website van de NVPA (Nederlands Vereniging van Psychoanalyse) [[Link http://www.nvpa.org/zorgverzekeraars.html] kun je het overzicht vinden van verzekeraars die mij vergoeden. De vergoeding komt uit het aanvullende pakket en valt onder het kopje “alternatieve zorg”.

Zekerheid over vergoedingen

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de site van de NVPA. Om zekerheid te hebben over de vergoeding door uw verzekering, kunt u het beste informeren bij uw zorgverzekering naar de mogelijkheid en hoogte van de vergoeding. Dit is afhankelijk van het pakket dat u voor aanvullende verzekering gekozen hebt.

Contact

Heb je nog vragen over de tarieven en de vergoeding ? Ik help je graag bij het uitzoeken wat er binnen je (aanvullende) verzekering wordt gedekt. Bel of mail mij gerust of vul het contactformulier in.