Therapie door therapeut Ruth Lenstra van Konbaka

We zijn op zoek naar geluk, balans en voldoening in ons leven. Maar hoe doe je dat eigenlijk?
Je hebt juist het gevoel dat het allemaal stroef loopt, dat je niet lekker in je vel zit, dat je in cirkels ronddraait en dat je niet bepaald die persoon bent die je zou willen zijn. Je staat niet in je kracht.
Met therapie bied ik je de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de onderliggende problematiek en zo kwetsuren te verwerken. Zo ontstaat er ruimte om met een frisse blik naar je relatie, je werk en jezelf te kijken. Je komt weer in je kracht te staan, je hart gaat sneller kloppen voor jezelf, je partner of je werk.

Relatietherapie

Wat ooit liefdevol begon, kan na verloop van tijd een ware worsteling worden. Dromen en verwachtingen blijken niet zomaar uit te komen. Elkaar horen, zien en begrijpen is ingewikkelder dan het lijkt en het gemis aan verbondenheid tussen partners is een feit. Pijn en teleurstelling leiden tot het ontwijken van werkelijk contact, we trekken ons terug of maken juist de hele dag ruzie, zijn kritisch naar elkaar en zien geen mogelijkheid elkaar werkelijk te bereiken.
Ik breng jullie in contact met je eigen pijnpunten en die van je partner. Eerlijk uitspreken wat je denkt en voelt is een eerste stap terug naar contact. Met mijn therapie help ik patronen te doorbreken. Samen onderzoeken we de aspecten die een gezonde relatie in de weg staan. Ik maak daarbij gebruik van NLP, TA en familieopstellingen. Lees verder over mijn relatietherapie behandeling.

Individuele relatietherapie

Regelmatig komen mensen individueel met vragen rondom relatie naar Konbaka. Het kan zijn dat de partner niet mee wil komen, maar iemand toch wil werken aan zijn persoonlijke issues die in de relatie worden opgeroepen.
Ook kan iemand na een scheiding met zoveel emoties,vragen en onzekerheden achterblijven dat therapie kan helpen om weer heel te worden en zonder ballast weer verder te gaan in het leven.
Tot slot is er een groep mensen die op zoek is naar een relatie maar ofwel zich keer op keer niet thuis voelt in een relatie ofwel geen partner vindt en hier last van heeft. In alle gevallen kan therapie een waardevolle bijdrage leveren om rust te vinden in jezelf en ruimte voor meer geluksgevoel. Lees verder over mijn relatietherapie behandeling.

Individuele therapie

Je zit niet lekker in je vel, je slaapt slecht, hebt vaak een opgejaagd en gespannen gevoel, je voelt je eenzaam en onbegrepen. Kortom het leven loopt niet zoals je dat graag zou willen. Je kunt vastlopen in een relatie, op je werk, door familiekwesties, ziekte of verslaving. Als je het gevoel hebt dat je niet uit het leven en jezelf haalt wat erin zit en rond blijft cirkelen in oude gedachtepatronen en gedragingen kan therapie je helpen om je pijn in de ogen te kijken. Van nature hebben we de neiging om bij pijn weg te bewegen. Je hebt dan iemand nodig die je naar de werkelijke pijn toe kan brengen. Als je de pijn werkelijk hebt toegelaten, kun je het daarna vaak loslaten. Hierdoor ontstaat er ruimte om nieuw gedrag te ontwikkelen en oude denkpatronen te doorbreken.

Contact

Heb je vragen neem dan contact met mij op. Ik neem graag de tijd om je vragen te beantwoorden. Ook kun je natuurlijk contact opnemen om een afspraak te maken. Je kunt gebruik maken van telefoon, mail of het contactformulier.